15.10.2014

Kirjoituskilpailu "Miekkamiehen jäljillä"

Etelä-Hämeen Kirjoittajayhdistys Janaki ry järjestää harrastajakirjoittajille kirjoituskilpailun 15.11.2014 - 26.1.2015.

Kilpailun tuomariksi on lupautunut hämeenlinnalainen kirjailija Tapani Bagge, joka viihdyttää eri-ikäisiä lukijoita jännitys- ja huumoripitoisin kirjoin, kuunnelmin, näytelmin, sarjakuva- ja tv-käsikirjoituksin. Baggen tilaustyönä kirjoittama rikollinen musiikkikomedia on hiljattain saanut ensi-iltansa hänen nykyisen kotikaupunkinsa Hämeenlinnan kaupunginteatterissa.

Kirjoituskilpailun nimi “Miekkamiehen jäljillä” juontaa juurensa ajankohtaiseen muinaislöytöön Janakkalassa. Annamme mahdollisuuden kirjoittajille tarttua miekkaan, ja seikkailla menneessä, tässä tai tulevassa ajassa. Tyylilaji voi olla jännitys, kauhu, romantiikka tai vaikkapa arkirealismi.

Janaki järjestää luovan kirjoittamisen kurssin la 8.11. Tervakoskella, lisätietoja kotisivuilta. Kurssilta voi hakea lisäintoa kirjoittamiseen ja Miekkamiehen jäljillä -kilpailuun.

Kirjoituskilpailun voittajat julkaistaan to 19.3.2015 Riihimäen Suomalaisessa kirjakaupassa, jossa kilpailun tuomari Tapani Bagge on paikalla arvioimassa molempien sarjojen kolme parasta tekstiä.

Etelä-Hämeen Kirjoittajayhdistys Janaki ry (perustettu 1983) toimii Janakkalan, Hausjärven ja Riihimäen alueen kirjoittamista ja kirjallisuutta harrastavien yhdyssiteenä. Janakin tavoitteena on kannustaa uusia jäseniä kirjoittamisen alkuun.

Tällä hetkellä säännöllisenä toimintanaan yhdistys pitää Kiertävää KirjoittajaKahvilaa kirjailija Natalie Goldbergin hengessä noin kerran kuukaudessa. KKK kokoontuu eri paikkakuntien kahviloissa. Tapaamisissa tehdään yhdessä luovuutta herätteleviä kirjoitusharjoituksia ja keskustellaan niistä.


Lisätietoja:

kirjoittajayhdistysjanaki@gmail.com

YHTEISTYÖSSÄ:

Janakkalan Kulttuuritoimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiedote: Ajatuksien rajoilla -proosa-antologia juhlistaa Janakin neljääkymmentä vuotta

Kirjoittajayhdistys Janaki ry on kannustanut kirjoittajia ilmaisemaan itseään jo neljäkymmentä vuotta. Etelä-Hämeen kirjoittajayhdistys Jana...