2.2.2015

"Miekkamiehen jäljillä" -kirjoituskilpailuun 29 monipuolista tekstiä

Mediatiedote

Etelä-Hämeen Kirjoittajayhdistys Janakin kirjoituskilpailu "Miekkamiehen jäljillä" päättyi viikko sitten. Kilpailuun saapui 29 tekstiä, joista kuusi on alle 18-vuotiaiden sarjassa. Tämä määrä on kokonaisuudessaan erittäin hieno saavutus pienelle yhdistykselle, toteavat Janakin puheenjohtaja Anne Tapaila ja sihteeri Jaana Lamberg.

- Kilpailu on innostanut kirjoittajia monipuolisesti. Tekstit ovat ensisilmäyksellä monipuolisia ja laadukkaita. Osa kirjoituksista kertoo miekkamiehen tarinaa historiallisessa ajassa, ja osa puolestaan on erilaisia nykytarinoita, jotka oli myös mahdollistettu kilpailun tehtävänannossa, Tapaila kertoo.

Janakin hallitus tutustui teksteihin yhteisvoimin viime viikon lopulla palautusajan päätyttyä. Seuraavana kilpailun tuomariksi lupautunut kirjailija Tapani Bagge pääsee perehtymään kilpailun satoon. - Tulosten julkistus ja palkintojen jako tapahtuu 19.3. 18.3. Riihimäen Suomalaisessa kirjakaupassa, mutta tiedotamme siitä vielä lisää lähempänä, Lamberg muistuttaa.


Päivitetty 9.2.2015 eli korjattu palkintojen jaon päivä 18.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Janakin vuosikokous ma 25.3.2024 klo 18.45 Hämeenlinnan pääkirjastolla

Kirjoittajayhdistys Janaki ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 25.3.2024 klo 18.45 Hämeenlinnan pääkirjastolla (Lukiokatu 2, ryhmätila ala...