2.2.2015

"Miekkamiehen jäljillä" -kirjoituskilpailuun 29 monipuolista tekstiä

Mediatiedote

Etelä-Hämeen Kirjoittajayhdistys Janakin kirjoituskilpailu "Miekkamiehen jäljillä" päättyi viikko sitten. Kilpailuun saapui 29 tekstiä, joista kuusi on alle 18-vuotiaiden sarjassa. Tämä määrä on kokonaisuudessaan erittäin hieno saavutus pienelle yhdistykselle, toteavat Janakin puheenjohtaja Anne Tapaila ja sihteeri Jaana Lamberg.

- Kilpailu on innostanut kirjoittajia monipuolisesti. Tekstit ovat ensisilmäyksellä monipuolisia ja laadukkaita. Osa kirjoituksista kertoo miekkamiehen tarinaa historiallisessa ajassa, ja osa puolestaan on erilaisia nykytarinoita, jotka oli myös mahdollistettu kilpailun tehtävänannossa, Tapaila kertoo.

Janakin hallitus tutustui teksteihin yhteisvoimin viime viikon lopulla palautusajan päätyttyä. Seuraavana kilpailun tuomariksi lupautunut kirjailija Tapani Bagge pääsee perehtymään kilpailun satoon. - Tulosten julkistus ja palkintojen jako tapahtuu 19.3. 18.3. Riihimäen Suomalaisessa kirjakaupassa, mutta tiedotamme siitä vielä lisää lähempänä, Lamberg muistuttaa.


Päivitetty 9.2.2015 eli korjattu palkintojen jaon päivä 18.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiedote: Ajatuksien rajoilla -proosa-antologia juhlistaa Janakin neljääkymmentä vuotta

Kirjoittajayhdistys Janaki ry on kannustanut kirjoittajia ilmaisemaan itseään jo neljäkymmentä vuotta. Etelä-Hämeen kirjoittajayhdistys Jana...