10.4.2017

Janaki kerää runoja antologiaan teemalla ”Janan päissä ja keskellä”

Kirjoittajayhdistys Janaki  kokoaa parhaillaan aineistoa Suomi 100 -runokirjaa varten.

Kirjoittajat voivat lähettää runoja, proosarunoja ja aforismeja julkaisua varten 15.6.2017 mennessä. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä Janakiin osoitteella kirjoittajayhdistysjanaki@gmail.com 15.5.2017 mennessä ja ilmoittamalla osallistuvien runojen määrän. Antologiaan voivat osallistua vain Janakin jäsenet, mutta jäseneksi voi liittyä antologiaan ilmoittautumisen yhteydessä maksamalla jäsenmaksun 12 euroa vuodessa.

Nyt on aika antaa keväisen runosuonen pulpahdella ja kaivaa pöytälaatikon pohjille unohtuneet aarteet. Antologiaan kaivataan mukaan elämänmakuisia tunnelmia ihmisenä olemisesta laajalla teemalla ”Janan päissä ja keskellä”.

Kukin kirjoittaja voi osallistua 1-10 runolla. Runokirjaan mahtuu yhteensä 60-90 runoa, jotka kokoaa Janakin hallitus, joka pidättää oikeuden valita ja koota runot antologiamuotoon.

Runokokoelman painaa tamperelainen Mediapinta Oy, joka julkaisee joka kuukausi 50 runokirjaa Suomen juhlavuoden kunniaksi. Kirjoittajat saavat tarkemmat osallistumistiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Kesän alussa on luvassa myös Kiertävän Kirjoittajakahvilan kokoontuminen Laurinmäen Keltaisella talolla sunnuntaina 11.6. kello 14 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiedote: Ajatuksien rajoilla -proosa-antologia juhlistaa Janakin neljääkymmentä vuotta

Kirjoittajayhdistys Janaki ry on kannustanut kirjoittajia ilmaisemaan itseään jo neljäkymmentä vuotta. Etelä-Hämeen kirjoittajayhdistys Jana...