26.5.2014

Uudet kotisivut ja muuta ajankohtaista

Ajat muuttuvat ja niiden mukana myös toiminta. Janakin vanhat kotisivut tulivat tiensä päähän. Uudet sivut päätimme avata tänne Blogspot-blogipalvelimelle, johon tutustuimme laajemmallakin joukolla viime syksynä yhdistyksemme blogikurssilla. Vanha tuttu osoitteemme www.janaki.fi johtaa edelleen näille sivuille.

Kotisivun lisäksi yhdistyksemme on jo yli vuoden toiminut aktiivisesti Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/KirjoittajayhdistysJanaki, jonne päivitämme varsin usein ajankohtaisia tapahtumia. Kyseistä sivua pääsee katsomaan kuka tahansa internetin käyttäjä mutta vielä enemmän hyötyä siitä saa, jos käyttää Facebookia muutenkin ja liittyy siellä Janakin sivun "tykkääjäksi". Ja jos netin ja sosiaalisen median kiemurat tuntuvat kiinnostavilta mutta hankalilta niin meiltä hallituksen jäseniltä voi kysyä neuvoa. Järjestämme mahdollisesti myös ensi syksynä uuden blogikurssin ja jäsenistön toiveista riippuen voimme myös järjestää sosiaalisen median (esim. Facebook ja Twitter) kurssin.

Terveisin Janakin hallituksen puolesta
sihteeri-taloudenhoitaja Jaana Lamberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Janakin vuosikokous ma 25.3.2024 klo 18.45 Hämeenlinnan pääkirjastolla

Kirjoittajayhdistys Janaki ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 25.3.2024 klo 18.45 Hämeenlinnan pääkirjastolla (Lukiokatu 2, ryhmätila ala...