27.5.2014

Kiertävä KirjoittajaKahvila

Kiertävä KirjoittajaKahvila 2014 -toiminta on käynnistynyt - tule mukaan! Aloitimme tämän vuoden tammikuussa suunnittelukokouksella Turengissa. Ensimmäinen Kiertävä KirjoittajaKahvila - siis KKK - pidettiin lauantaina 1.2.2014 Feeniks Cafessa Riihimäellä. Ajatuksena on tavata n. kerran kuukaudessa lauantaisin kirjoittamisen merkeissä. Kesällä pidetään luova tauko. Kiertävä KirjoittajaKahvila kiertää nimensä mukaisesti eri kahviloissa Janakkalan, Hausjärven ja Riihimäen alueella, jotka ovat olleet Janakin perinteistä toiminta-aluetta. Ehdotuksia kivoista kahviloista otetaan myös vastaan.

Toiminnan tavoitteena on saada jokaiselle onnistuneita kirjoittamiskokemuksia ja kenties uusien tarinoiden alkua. Oikeinkirjoitusta tai kielioppia ei tarvitse jännittää vaan kaikki kirjoittavat omalla tyylillään. Tärkeintä ei olekaan lopputulos vaan itse prosessi, joka saattaa synnyttää taas uusia ajatuksia. Ota mukaan muistikirja, hyvä kynä, avoin ja luova mieli. Kirjoitamme ohjatusti yhdessä, ohjaajana Anne Tapaila. Jäsenille ilmainen, ei-jäseniltä veloitamme 5€/ kerta. Kahvilan palvelut hankitaan omakustanteisesti.

Kevätkauden viimeinen KKK on reilun viikon päästä lauantaina 7.6. Janakkalan Tarinmaalla Keltaisessa talossa klo 10-12. Alueella on samaan aikaan myös kesäkahvilan viralliset avajaiset ja lasten luontotapahtuma mutta eiköhän muutamalle rauhalliselle kirjoittajalle aina löydy sopivasti tilaa.

Kurkista myös Kielikukkasesta Päivi Lappalaisen kirjoittama juttu Kiertävän KirjoittajaKahvilan toiminnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Janakin vuosikokous ma 25.3.2024 klo 18.45 Hämeenlinnan pääkirjastolla

Kirjoittajayhdistys Janaki ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 25.3.2024 klo 18.45 Hämeenlinnan pääkirjastolla (Lukiokatu 2, ryhmätila ala...